MENNESKER

17.03.2013
12:51

"Hvem er jeg til å dømme hvorvidt du er smart eller dum?"

"Hvem er jeg til å si at du ikke er fysisk vakker?"

"Hva gir meg retten til å bedømme hvorvidt du er et godt menneske eller ikke?"

Jeg synes vi mennesker burde tenke litt mer på hva vi sier. Tenke litt mer på om vi faktisk har kunnskapen og kompetansen til å dømme andre før vi faktisk ytrer diverse utsagn som kan påvirke et menneske til de grader negativt.

Hvorfor bruker vi så mye tid på å dømme andre, men så liten tid på å reflektere over våre egne valg?SHIT

09.03.2013
16:22

Det er bare så innmari vanskelig å være glad når bussen alltid er forsinket, og skole er stress, og ryggen gjør vondt, og pengene forsvinner, og kroppen ikke sammarbeider. 

 

Ikke misforstå, det skjer jo fine ting også, men jeg klarer bare å tenke på de negative.

 

 TRØTT

25.01.2013
14:50

Mitt navn er Vilde, og jeg har gått fra å aldri få sove til å sove 23 timer i døgnet. Det er vel på tide å innse at dette er problem.

BÅTTUR OG NYTT DESIGN

19.07.2012
23:00

Under er beviset på at jeg har vært litt aktiv denne uken, skutt av selveste lillefjert under en slitsom båttur. Når jeg endelig var hjemme igjen la jeg meg klokka ni og nå, to dager etterpå, er jeg fortsatt sliten.
PS: For første gang på kanskje et år har jeg endelig ett design. Tidligere har det bare vært noen slitne rester av noe som en gang var en blogg. Nå har jeg til og med en header. Hallooooo.

MEDVIND

19.07.2012
20:32FINT

17.07.2012
02:10

Gjemme seg i en gul sommereng med en fin blondine.

Få kamuflasje/militær-jakke som jeg har drømt om så lenge og rayban solbriller av mamma til den nette sum av 250 kr på søndagsmarked.

Sikle etter lysekrona som henger utenfor Blå. Herregud.Kunst. Kunst. Kunst. Mer kunst. Enda litt mer kunst.

Stikkord:

SUMMERTIME SHIT, SPEILET SPEILER BARE DRITT.

12.07.2012
16:41

Jeg har hatt så mange planer i det siste, venner jeg skulle ha hengt med, tatt bilder av. Men dette blir aldri gjort, avlyst, fordi jeg er syk, han er syk, jeg har ikke sovet på tre dager eller de svarte aldri på den meldingen.

Så det jeg har gjort de siste dagene er å skru nok ikea møbler til å nå kunne kalle meg en ekspert, hørt på de samme tre sangene i 72 timer og sovet ekstremt lite til å være meg.
I dag derimot, rørte jeg kameraet for første gang på nesten 1 måned. Det er ikke det at lidenskapen har forsvunnet, jeg har bare følt meg så teit hver gang står bak sorte boksen av et kamera. Later som om jeg vet hva jeg driver når jeg egentlig ikke har den svarte anig om hva de ti tusen forskjellige knappene gjør en gang. Så derfor sto jeg fremfor boksen i dag, og tada, noen sære selvportretter ble født.

Stikkord:

ENDELØS

08.07.2012
14:04

Plutselig var jeg tilbake der.

Jeg er et nattmenneske, det har alltid vært klart. Sover om dagen og tegner om natten. Problemet kommer når dag blir til natt og natten blir endeløs.
UTKAST

01.07.2012
16:58

Jeg har så mange utkast av diverse innlegg. De ligger her inne på internett og sover, for i det jeg skal trykke på publiser ombestemmer jeg meg. Jeg er feig. Så nå er bloggen min et stort kaos av bilder, depressiv shit og en hel haug av ironi og sarkasme som ingen skjønner. Jeg har behandlet thelastskywalker.blogg.no som min personlige dagbok der jeg hele tiden sliter med trangen til å rive ut de sidene jeg ikke liker. Jeg scroller nedover og alt jeg er ser møkk, jeg vil slette alt, starte på nytt. Men samtidig så vet jeg, for jeg har gjort dette før, slettet alt og tenkt at nå, nå forsvinner den fæle følelsen. Men nei, den forblir.

Nei, jeg vet ikke. Jeg hadde det bra på hovefestivalen, det vet jeg, men ellers er jeg like uvitende om både meg selv og mine meninger at det nesten er litt idiotisk.LILLEFJERT

23.06.2012
14:02

Dere har kanskje sett at det er et visst fjes som går igjen her inne? Vel, det er trynet til lillefjert. Lillefjert er min 8 år yngre søster som har badet på vinteren, løpt over jorder med stor entusiasme og brukt flere timer av sitt liv på å ligge i et skittent badekar, bare fordi jeg hadde en ide til noen forhåpentligvis kule bilder. Nå er hun straks 11 år gammel og jeg synes hun vokser så fort, at når hun står opp om morgenen ser hun ut som en eldre fjert enn når hun la seg.

Fjert, takk for at du holder ut med meg og mine rare infall. Takk for at du nå er så vandt til at jeg kaller deg lillefjert, at du ikke lenger blir flau når jeg skriker etter deg på butikken. Glad i deg kompis. Plis bruk litt lengre tid på å bli 12.AVSLUTNING

22.06.2012
10:48

3 år har gått så fort. Nå er jeg ferdig med almenn for alltid. Aldri igjen. Over 1000 ganger (198 skoledager x 2 ganger daglig x 3) har jeg gått inn ut av dørene på skedsmo vgs og det har vært like traumatiserende hver eneste gang. Noen av dere har nok sett på vidregående som fantastisk, men jeg ble sittende fast på feil linje, med feil fag og med verdens værste lærere. Jeg er så glad det er over.

Nå ser jeg frem til sommerferie, hove festivalen, øya festivalen, kanskje Marit, kanskje Iris og rauma rock. Gleder meg.

09.06.2012
14:48

Nå skulle jeg egentlig vært på sats og trent meg fin, men mor måtte jobbe og da må skywalker holde lillefjert med selskap.
Men jeg har pepsi max og spotify premium og playstation så lørdagen blir fin alikevell.

Nå regner det katter og hunder og alle slags rare typer dyr der ute, men jeg er faktisk ganske brun så jeg trenger ikke sol.
Hvertfall ikke i dag.

Nå hører jeg på mitt nye favoritt band og redigerer noen av bildene jeg har tatt i det siste. Bilder av et stk nytt søskenbarn, oslo, trapper og selfølgelig, masse bilder av lillefjert.

Nå har jeg det egentlig ganske greit, både med meg selv og andre. Det håper jeg du også har.

NÅR ALLE SOVER

06.06.2012
16:52

Var ute for å titte på venuspassasjen i morges/natt, men endte med å ta bilder av tåken som hadde lagt seg som en dyne over akershus istedet. Verden er så fin og fredelig på den tiden av døgnet, når du ikke helt vet om det er natt eller dag.

RUSS2012 VIDEO

21.05.2012
21:36

Filmet med iphonen, faktisk overraskende greit bilde.

SYK

13.05.2012
22:36

Blod ut av øra, døv, smertehelvete, null matlyst, null livsglede.


STUDIEPLASS

09.05.2012
15:23

Jeg har bare ikke noen som helst form for tro på meg selv. Jeg tror alltid at jeg har strøket på prøven, ødelagt sjansene mine, fremstått som en idiot. Alltid. Men når jeg fant ut at jeg kom inn på den skolen jeg ville på inn, at jeg ble godtatt, var jeg virkelig glad og selvsikker for første gang på alt for lenge.

Nå derimot, er jeg tilbake der nede. De jeg skal gå på skole med har sikkert gått media eller annen fotoskole, er eldre, er flinkere, kan photshop og er mer kreative. De overanalyserer ikke alt og de er kule. Jeg er like kul som en støvkanin, kan ikke/har ikke photoshop og har gått de siste tre årene som en zombie på almenn studiespesialisering. Det sier vel sitt.

Ja, og jeg er syk da, i russetiden. fml.

OPPTAK NEDTAK

29.04.2012
08:56

Nå har jeg virkelig jobba. Seks photoshoots på et par timer, med helt forskjellige modeller og helt forskjellige settinger. Håper "it pays off" og slite rompa av seg, å droppe Tryvann og russefeiring fordi dette er det du vil.

Det du drømmer om.
TYNGDE

17.04.2012
13:43

Det eneste jeg vet er at jeg er sliten. Til de grader hvor jeg nå sliter med å bry om noe som helst. Jeg har søkt skoler, svart på alle spørsmålene deres og gjort de idiotiske opptaksprøvene.

Skuldrene mine veier hundre kilo. Hodet mitt tusen.

Jeg er tåpelig.

Jeg har aldri følt meg så uflink som jeg føler meg akurratt nå.
STARTER I MORGEN

09.04.2012
17:19

Bye bye til koselig fyll
Bye bye til loking til langt på natt med naboen
Bye bye til de beste vennene
Bye bye til søvn og digg påskemat
Livet mitt starter igjen i morgen skjønner du, så nå blir det nok en stund til neste gang.

FUGLER

26.03.2012
09:01

Nå har jeg en skummel ravn, en vakker påfugl og to grasiøse svaner i samlingen min. Er jeg ikke heldig?

PÅFUGLEN DEL II

24.03.2012
12:27


PÅFUGLEN DEL I

23.03.2012
19:16I GÅR

23.03.2012
13:17

I går fikk jeg endelig tatt noen bilder og jeg gleder meg til å dra hjem og redigere et par av de tusen jeg tok. Ahhh, noen ganger det å ha en ordentlig ide, med en ordentlig fin modell og et ordentlig fint kamera like forfriskende som å dusje. Lykke!
INGEN VEI

20.03.2012
23:11

Det er den tunge følelsen som gjør at øyelokkene veier mer enn fjell. Jeg kan ikke noe for det, noen ganger skjer det bare. At jeg faller så langt ned. Bare grunn av den ene tingen, den ene setningen, den ene tanken, den ene karakteren som var så mye lavere enn forventet, den ene dagen.

Det er den ekle følelsen, den som gjør at du ikke føler deg verdsatt, at dine meninger er dummere enn de andre sine. at dine ord er dårlige og teite.

Jeg er sliten... Av meg selv.


FREMTIDEN

19.03.2012
00:48

Snart er dette stresset over og jeg kan starte og puste igjen. Snart.

Snart er vi ferdige på skolen, tretten år, borte vekk på et blunk.

Snart er det sommer og vi kan ligge i solen og gjøre ingenting med god samvittighet. Spise is og få solbrilleskille.

Snart har jeg en fremtid, kanskje en jeg til og med kan glede meg til.DADAISME

09.03.2012
12:04

Nå er jeg endelig ferdig. Ferdig med dadaisme og skrekken som ligger så langt inne. For jeg hater å stå der oppe. Mens alle dere ser tvilsomt opp, tenker at dette klarer ikke så bra og at jeg kanskje burde snakke litt tydeligere og kanskje litt saktere. At jeg har talefeil og nervøse ticks. At jeg er ikke er flink nok.

Men nå er det hvertfall over. Jeg får ikke gjort det bedre eller dårligere enn det jeg allerede gjort, med mindre jeg reiser tilbake i tid og det , det er jeg altfor lat til å gjøre.

HYSJ

07.03.2012
22:16

Jeg tripper rundt, stille.
Hun hører meg ikke.
Foten er paralell med gulvet, livredd for å legge seg ned og hvile.
Hysj.

Verden er i titusen millioner ødelagte biter.
Du trenger ikke være stille lenger.
Hun hører deg ikke uannsett.


FORTID NÅTID

04.03.2012
16:03

Jeg lever egentlig i fortiden. Jeg redigerer bilder fra i fjor. Hører på sanger som er eldre enn meg. Leser bøker som er eldre enn mamma og pappa til sammen. Jeg tenker på alt jeg har gjort. Ikke ting jeg skal gjøre. Jeg tenker på alt jeg har gjort feil, ikke ting jeg nå kan gjøre riktig.
GIRLS

03.03.2012
11:54OSS

02.03.2012
22:13

Om hundre år vil ingen vite hvem jeg var. De vil se opp på himmelen, den samme himmelen jeg så i dag. De vil huske stjernene og sola og månen. Men ikke meg.

Jeg er alt for lik deg, skjønner du.

Folk som oss, de passer ikke inn overalt.
 

THELASTSKYWALKER-FATHER

27.02.2012
14:42

Jeg kan ikke tro at gjør det her...
Men her snakker vi altså webkamera og brillene jeg brukte da jeg var fjorten,
og macen døde midt inni
og jeg ler og ser rar ut
og har dobbelhake
og denne sangen lagde jeg i går så jeg kommer sikkert til å hate den i morgen
og jeg synger som en ku og spiller som sau
og jeg er så sinnsykt nærsynt
og faen heller, føkk it, nå er jeg deprimert.

you laugh when I cry
leaves me wondering why

you taste my tears
leaves me questioning my fears

you are so close to me
but you are just to busy to see

we were tight when i was younger
but father, I have grown stronger

and all of the mistakes you made
I still remember all the dates

the grass is never greener
the sun brings out a cold demeanor
on your face

you hold me in a tight embrace
I yell, get out of my face.


I still remember, that night in september...

 

 

 

 

 

VINDEN

23.02.2012
19:11

Noen mennesker er født tunge til sinns,
kan ikke noe for, de har ikke vinnerinstinkt.

Overanalyser alle og alt,
ta på seg skylda, når noe går galt.

Vinden har skiftet retning,
så hvorfor er alt som før?


THERE GOTTA BE SOM ICE IN THE ATMOSPHERE

06.02.2012
21:36

Når du har brukt penger du ikke har.
Når du fryser.
Når du bruker enda mer penger du ikke har på klær fordi du fryser.

Når du er så sliten at du sovner på skolen, i bilen og på bussen.
Når du er stressa selv når du egentlig ikke har noe å gjøre.
Når den ekle klumpen i magen bare ikke går vekk.


Når du har spent kjeven 24/7 i tre uker og ikke klarer å si "r" fordi kjeven sier stopp og hodet holder på å eksplodere.
Når du har vært forkjøla siden desemeber.
Når det at Iphone skjermen og mac skjermen begge er knust gjør deg seriøst spinnvill.Når du gjør deg selv galere enn det du allerede er...

THESE ARE DISTANT TIMES

30.01.2012
21:38Når man roter rundt i gamle dagbøker på macen og finner dette, skriveleifs and all:

21 januar 2011
det begynner som reegel sakte, du tenker ikke over det. Men putseli innser du at du ikke har sovet på seks dager. Du iliksom kke lukket ynne e og drlmt i e ar tmer. trøttttt.

SOV

16.01.2012
04:31

For mange år siden skrev jeg en av mine første sanger, det var en sang til lillefjert. Sleep little young one, you can play tomorrow, heter den.

Noe som er så utrolig sant. Hvorfor ikke ta det litt med ro, glemme alt skolestress og jobb og regninger og foreldre som maser og kameraet som skriker "Bruk meg! Bruk meg!". Sov nå, du kan gjøre det i morgen.

The rest of the days will be happy ones, when this one is gone.WHEN YOU SCREAM OUT MY NAME, IT ONLY SOUNDS LIKE PAIN.

15.01.2012
06:59

 


TROUGH THE KALEIDOSCOPE

12.01.2012
23:48

 I dag satte thelastskywalker ny Norgesrekord i sammenhengede drømme søvn. Hvis hjernen min var en Mac ville harddisken nå vært farlig full.  Ikke rart jeg er sliten hele tiden, jeg drømmer jo så innmari mye.

Det er spesielt en drøm som har gått på gjengang.

Den begynner så fint, meg og en eller annen vakker skaping står stille og ser på hverandre, men så blir jeg plutselig redd og med en gang jeg prøver å løpe vekk, blir den vakre piken forvandlet til et rart deformert monster og jeg klarer ikke løpe raskt nok, som om jeg løper i gele. Alt jeg tenker i denne drømmen er: "jeg skulle stått stille, jeg skulle ikke har prøvd og løpe vekk...".

På toppen av det hele utspiller drømmen seg i 60 graders vinkel og i sort hvitt.

Jeg har hundretusen spørsmål til min kjære underbevissthet, for og si det slik.
PÅ TIDE

12.01.2012
03:21

Ett av nyttårsforsettene mine i år er å legge ut en av sangene mine. Jeg tror jeg har skrevet over hundre sanger det siste halvåret, så kanskje det er på tide at folk faktisk får høre noen. 

Jeg har også vekket til live min tidligere tumblr, siden her er alle bilder osv tatt/skrevet/tegna/filma av meg, så da er det litt fint å ha et sted hvor man kan poste vakre ting andre har produsert også. http://lastskywalker.tumblr.com

Jeg har brukt utallige timer på å lære meg Imovie til det fulle.

Jeg har kjøpt meg Ps3 og innsett at gaming faktisk er mye mer hardcore enn det jeg trodde.

Jeg har blitt stoppet av politet fordi jeg tok bilder fra en bro.

Og jeg har tatt kjempe mange bilder i det siste! Cheers to that! Tror nok ikke jeg var den eneste her som mistet all lyst til å fotografere da dagslyset praktisk talt forsvant og alt var mørkt, kaldt og ufyselig. 

Men, jeg har enda ikke ryddet ferdig rommet mitt etter den 3 verdenskrigen den opplevde for noen dager siden... Det er vel kanskje på tide.

SLOW, SO THE STORY GOES.

10.01.2012
02:19

Alt går så sakte. Tiden beveger seg i 10000000 fps, og jeg har ikke noe redigeringsprogram slik at jeg kan redigere den raskere.

I natt tok jeg bilder av blekk i vann. Syntes de ble litt fine. Blekk er finfint.
TULLBALL

03.01.2012
01:51

Jeg har brukt så innmari mye tid på å tulle rundt med alt mulig rart. Foto, film, gitar, tegning, fortellinger og all annen mulig dritt. Alle dere andre har valgt en ting som dere nå har blitt kjempe flinke i, mens jeg bare suller rundt og er litt flink i alt, men aldri god. Sånn ordentlig awesome. For jeg aner jo ikke hva jeg skal velge. Hva skal jeg gjøre etter vidregående, hvem jeg skal bli, hvem jeg allerede er.

Jeg fikk forressten Star Wars matboks av lillefjert til jul. Et av hennes bedre øyeblikk.

Det øyeblikket her også fint da. hihi.

GI MEG LITT LYS

21.12.2011
19:32

Drit lei vintermørket og sjukdomshit. Gi meg litt lys din nisse, for jeg vil ta bilder og filme og ja... u know.

Nå har jeg ikke sovet på 30 timer, så nå skal jeg ut å drikke meg lykkelig. Jeg minner tydligvis om min mor når jeg er drita. Dette kan bli koselig.

Jeg skal prøve å bli litt mer positiv, noe som er, hm.. positivt?NOEN FINE OG NOEN VONDE PT2//FILM

11.12.2011
03:53

Dette er noen gamle og noen nye klipp av fine folk som får meg til å tenke på litt positive ting. Noen fine, noen vonde del 2, sier vi.

PAINTING

10.12.2011
23:28

Tried to paint, turned out like shit.

 

Tried to paint again, turned out like shit as well.

 

Løsning: senga + mac + gitar + pepsi max + male all dritten sort.


ROT OG REDIGERING

07.12.2011
23:47

Jeg er for tiden syk. syksyksyksyksyk. Så jeg har redigert filmer, redigert bilder, lært meg the shrine/ an argument av fleet foxes på gitar, jeg har skrevet noen deprimerende dikt og jeg har sett rotet på rommet mitt vokse til dobbel størrelse. Har ikke fysisk snakket med noen utenom min mor på 2 dager, noe som kanskje er like greit da jeg høres ut som en 90 år gammel kaptein dopa på opium.


MAD HOUSE//FILM

06.12.2011
10:42

REVEENKA REVISED PT 3

28.11.2011
20:43

Midt i detta blogginnlegget kom mamma ned med mat til en syk skywalker, som tydligvis har blitt så syk at hun nå omtaler seg selv i 3person. Det varmer om hjertet. Hurra for fine mammaer.NOEN FINE OG NOEN VONDE//FILM

25.11.2011
00:32

Denne bittelillefilmen er en samling av noen av de mest fantastiske menneskene og de fineste øyeblikkene, men også noen av de vonde. De har ligget på harddisken lenge og samlet støv, nå er det på tide at de får vist seg frem.

Takk til lillefjert som blir med ut i minusgrader og danser på våte enger fordi jeg vil leke fotograf.
Takk til mamma og pappa som kjøper kameraer til meg og lar meg drive med de merkligeste ting.
Takk til de beste vennene som blir med på rare prosjekter som Planet Skedsmo.
Takk til de yngste gamlingene jeg vet om, Mormor og Morfar.

Jeg så inderlig glad i dere alle.

ALLE ER LIKE KALDE

18.11.2011
15:51

Nå går vi med så mange lag med klær at ingen ser blåmerkene eller tattoveringene eller sårene. Ingen tenker over at du kanskje er unormalt bleik. Ingen lurer på hvorfor du går med langermet genser.Det er vinter og alle er like kalde.

Du vil ikke ut lenger, for luften er kald å puste inn og du kjenner cellene i kroppen stivne til iskalde klumper. Fingrene og beina og øyevippene. Jeg fryser for faen.MARIE RETURNS PT2

17.11.2011
20:09

I dag var det ikke bare en, men to irriterende gubber på bussen. De klikket i vei på sine gigantiske ipads og jeg, morgentrøtt og i rimelig dårlig humør, fikk gleden av å høre apples fantastiske falske tastatur spille sweet music i mine trøtte ører. Og den lyden som kommer når man trykker send på mail, du vet den som høres ut som et jetfly som tar av og skremmer livskiten ut av deg, jada den var der den også. Og hun jenta som syntes sin slitte og jævlige napari bag var så innmari precious at den måtte få sitt eget sete på bussen, jeg har bare ett ord, folkeskikk. Jeg hater buss.

Skulle ønske buss kunne vært så romantisk og fint og koselig som det virker på film. Men nei, slik er det jo ikke.

Men det hjelper å redigere bilder av Sandrus. Da flyr den negative energien litt vekk og lander forhåpentligvis et sted langt borte.


MARIE RETURNS

14.11.2011
17:01

Sandrus og jeg fordrev tid sammen på søndag. Først reiste vi tilbake til 1700 tallet og tok bilder av Marie Antionette. Deretter dro vi hjem igjen til 2011 og jobbet masse med en kjedelig innlevering og var flinkflinkflinkflinke.
DIRRRRR. SKRIK.

13.11.2011
02:19

Når armene dine og fingrene dine og overleppen dirrer. Hele du rister og du aner ikke forskjell på enten opp eller ned. Du husker ikke hva du sa, hvordan du sa det, hvor dere var, eller hva du hadde på deg. Hvorfor var du der akkuratt da? Hundre år siden, nei, to hundre. Det føles slik.

 

Marit sover over i natt også, hun lager fortsatt skumle lyder i søvne. Små skrik som gjør meg reddere og reddere, men jeg vet at innerst inne drømmer hun søte drømmer om den fine kjæresten sin og har ikke vonde mareritt, håper jeg i hvertfall.

 

DET ER GODT Å VÆRE VARM OM HØSTEN

12.11.2011
03:02

Når du har en venninne som sover over, og så lager hun merkelige lyder i søvne som er litt skumle. Men du vil jo ikke vekke den søte lille dvergen fra sin dype rare skjønnhetssøvn, så du lar det gå, selv om du er litt redd.

 

 

Når du har helt nytt kamera, og du sitter time inn og time ut og utforsker alle de forskjellige innstillingene.

Når du innser at nei, du er ikke noe teknisk geni og at bruksanvisninger kanskje ikke er så teite allikevell.

 

 

Når folk er snille og kjøper mat til deg når du er sulten og blakk.

Når de sier fine ting til deg og du tenker at kanskje, kanskje denne gangen, så mener de det på ordentlig.

Når du føler deg litt flink.

Det er godt å være varm om høsten.


 

REVEENKA REVISED PT2

08.11.2011
12:18

Akurratt nå har vi internasjonal engelsk. Alt jeg klarer å tenke på er at stolen jeg sitter på egentlig er ganske behagelig, men senga mi er tusen ganger bedre. At jeg har hundretusen ting jeg ikke har gjort.

MØRKT

07.11.2011
20:55

 

Jeg så udyr og skumle fjes over alt
hadde de værste marerittene
ofte de samme om og om igjen
jeg var redd for mørket.

Men nå bor jeg i en kjeller som er så mørk at selv ikke Jon Blund finner veien
jeg ligger med ryggen mot døra, fryktløs.

Alle må være redde for noe...
Er det nå jeg skal bli redd for å dø?

NATTEN

07.11.2011
00:16

Om natten tegner jeg, synger jeg og spiller gitar. Om natten ser jeg på tv-serier. Om natten skriver jeg, blogger jeg og gjør lekser. Om natten maler jeg og pusser opp rommet mitt. Om natten redigerer jeg bilder og lurer på hva jeg vil bli når jeg blir stor.

Jeg gjør alt bortsett fra å sove... 

REVEENKA REVISED

05.11.2011
22:36

I dag kom finefine Vivano på besøk. Først var hun litt negativ til både sminke og outfit, men så blir hun også litt inspirert og gjør de mest finurlige ting med kroppen sin og sammen blir man et bra supermodel/fotograf team, håper jeg.


SLIK FØLER JEG MEG I DAG

05.11.2011
10:04

LITT DØDMEN...

05.11.2011
03:53

Ja, jeg vet jeg sa jeg skulle, men så skjedde det.


og så skjedde det.

og så skjedde jo fadern meg det også. Så jada, jeg tar det senere...

Men senere skjer det jo aldri, og du har tusen ideér og like mange tanker svirrende rundt og rundt. De får inget utløp og de blir liksom bare hengende der, til de støver ned. "Men..." tenker du. "Jeg kan jo kanskje få bruk for de en dag". Men bruker du de? Nei. Og nå samler de bare enda mer støv i den allerede støvete hjernen din.
FIELDS

04.11.2011
19:09Lillefjert ble tvunget med ut med i uggevær og lagt ned på vått jordet. Men så trengte jeg ikke tvinge mer, for foran kamera er Lillefjert magisk.

THIS IS HALLOWEEN

31.10.2011
02:47GIRLS IN HOUSES

07.10.2011
12:56

WEROTHEHERO

06.10.2011
00:03


For hundre år siden tegnet jeg en rask "doodle" av werothehero. Eller, jeg prøvde, blir vel mer korrekt. Uannsett, når man er i desperat nød etter et bokmerke og ikke har noen annet for hånden enn noe som ser ut som et tilsynelatende hvitt sammenkrøllet ark, så bruker man det. Så går tiden raskt forbi, du leser aldri ferdig boken og du tenker ikke over hva som kanskje var på det tilsynelatende hvite arket. Du går på skole, spiser og sover.

Noen måneder senere har du høstferie og du plukker opp en bok som har ligget under fire andre bøker, inne i en pose, som igjen har ligget inne i en gammel koffert. Du vet ikke helt hvorfor, men du kjeder deg litt og har ikke noe bedre å gjøre. Vips! Ut fra the Silmarillion av J.R.R Tolkien detter et hvitt ark. Et hvitt ark med en zombie-helt på den andre ikke så hvite siden. 

TV SERIER DU BURDE SE

05.10.2011
01:56
 (Tegning av Sylar fra Heroes)


1. HEROES
Husker det som om det var i går da jeg i 2007 kom over denne serien. Limewire var nedlastnings-programmet og jeg var jeg i ekstase over å få se Heroes mange måneder før det hadde kommet til norge. Hver tirsdag satt jeg spent og venta på at den nye episoden skulle få flere seeds, "kom igjen, 98% ferdig, bare to timer igjen! Yeah"  Tider...
MERK: bare sesong 1 og 2! De resterende to sesongene er... ikke bra.

2. MISFITS
En gjeng med britiske ungdommer som får superkrefter og som banner mye. Say no more. A must see. (sesong tre starter i november!)

3.PUSHING DAISIES
One word: FIN. Romantikk ala romeo and julie. To personer som elsker hverandre, men som ikke kan være sammen uten at den ene dør. To sesonger som er finfinfinfine. Idioten som tok denne finfine tvserien "off air" derimot, er ikke fin.

4.SHAMELESS (US)
En fyllik og hans 6 håpløse barn. Hilarious!

5. WALKING DEAD
Love this shit! Zombier+action+ an actual storyline with plot and meaning = pure awesome. Digga tegneserien, digger tv serien mer.

6.BEING HUMAN (UK)
Hva skjer når en vampyr, en varulv og et spøkelse flytter sammen? AWESOMENESS.

7.UNITED STATES OF TARA
Verdens flinkeste skuespiller (Toni Colette) spiller Tara som har ikke bare en crazy personelighet, men flere.


Til dere søte små som er blakke og ikke har mulighet til å kjøpe disse tv seriene på dvd: http://tv.blinkx.com/
Søk på tv serien du vil se øverst i søkefeltet og voila!


 

 

 

DIGITAL TEGNING

30.09.2011
14:15

Nå har jeg prøvd meg frem i GIMP med tegnebrettet jeg fikk til jul. Jeg har egentlig bare en ting å si: FY FAN SÅ VANSKELIG. Etter ti minutter ble jeg mektig frustrert og ga opp...Hvis det er noen søte små som har noen tips til en ikkesåveldigtålmodig skywalker om hvordan man blir flink i digital tegning, bring 'em on?

YOU JUST DOODLE ON

05.09.2011
13:06

I det siste har jeg doodla mennesker. Nese, hake, munn og øyne. Actual people.

But come on, people, it´s kinda boring. SO LET´S BRING IN THE CRAZY.Ahhhhh, there you go, CRAZY craving satisfied.

PLANET SKEDSMO EPISODE 4 -GLEDE PÅ FLASKE

25.08.2011
02:12PLANET SKEDSMO EPISODE 3

29.06.2011
23:59

PS: Hvis dere har noen morsomme spørsmål til lillefjert, post them in the comments!

Å LAGE SINE EGNE T-SKJORTER

27.06.2011
02:14Det begynte for et år siden. Den gangen i september da jeg fant ut at det egentlig ikke var så vanskelig å printe sine egne t-skjorter. Siden den gang har t-skjorte lagingen bare vokst og nå ønsker jeg meg en silk printer så mye at det nesten knaker i hjertet. Med en slik fantastisk maskin kunne jeg masseprodusert thelastskywalker t-skjorter, noe som jeg har drømt om lenge, lenge, lenge.

Men når man har slik en finfin lillefjert som kan modellere for deg, selvom hun er litt sliten og lei, da er man heldig. For da tenker man ikke lenger på at man er blakkere enn en sliten ullsokk og at man må spare lengre en lengst hvis man noen gang skal få kjøpt min egen t-skjorte-vidunder-maskin.

VARME DAGER

24.06.2011
23:56Når man plutselig er mye med en person som man egentlig ikke har vært så mye sammen med før. Når begge har opplevd litt av de samme vonde tingene og man innser at man ikke er helt alene allikvell.Når man henger på malingsbutikken og blir fortapt i det enorme utvalget av vakkert tapet.Varme dager.

PLANET SKEDSMO EPISODE 2

20.06.2011
13:05

I MORGEN

12.06.2011
13:59

 

Det er så lett og tenke på alle de vonde tingene.
De som du egentlig ikke har noe lyst til å tenke på, men som har tatt bolig i hver eneste celle og tanke.

De gode stundene blir borte, alt som er igjen er en stor klump med æsj.

Plutselig er man ikke flink til noe og man orker ingenting.


Så lager man Planet Skedsmo. Så får man 11 nye følgere over natten på bloglovin fordi en søt person blogget om deg.

Får dusinvis av mail der folk sier du er flink og lurer på om du kan tegne deres søte små fjes.

Ukjente mennesker roser deg for tegningene dine og tekstene dine og synes det er litt gøy at du filmer så mye. 

"Jeg har det jo egentlig veldig bra. Veldig, vedig bra." tenker du og ler litt for deg selv.Det var riktig som de sa den gangen for lenge siden, da jeg var så langt nede at bakken som alle de andre sto på virket som himmelen.

"Det blir bedre i morgen".

PLANET SKEDSMO EPISODE 1

11.06.2011
08:52

PLANET SKEDSMO PROMO

05.06.2011
14:24

Planet Skedsmo er en liten webseries/documentary jeg holder på med. Den omhandler livet til meg (Vilde) og tre av mine venninner, Vivian, Sandra og Emilie. Vi går i samme klasse på Skedsmo VGS på SSP linjen der vi kjeder livet av oss.

Planet Skedsmo handler om de små øyeblikkene som gjør de kjedelige stundene ikke så kjedelige allikevell. Om hvordan det er å være å ungdom og ikke ha noen slagplan for resten av livet. Å ha alle slags mulige muligheter, men ingen aning om hvordan å utnytte dem. Om hvor bra livet egentlig er, det er bare ikke alltid vi innser det.

WOW

04.05.2011
10:10

Wow, påskeferien gikk kjempe fort og jeg som trodde jeg kom til å tilbringe den innstengt på rommet der den eneste varmekilden var luften som kom ut fra den overoppheta mac'en min. SLik ble det ikke, mac'en ble ødelagt og jeg var uten tilgang til internett i en uke!

Anywho, responsen på forrige innlegg var enorm, og da mener jeg enormenorm. Mange av dere sendte meg meldinger på facebook og mail eller la igjen en kommentar. Jeg har begynt å tegne deres søte små fjes, men siden jeg er ganske pirkete når det kommer til tegningene mine, så legger ikke ut noen før jeg er fornøyd. Men de kommer, snart! 

 

TEGNE DEG?

15.04.2011
14:31


Send meg en mail ( vilde.reitan@c2i.net ) eller legg igjen en kommentar med en link til et bilde av deg.

Mine såkalte kreative evner har falt i koma og jeg er stuck med å tegne de samme gamle monstrene again and again. Så, trenger noen nye tryner å tegne nå som det er påskeferie og greier!

PUST

15.04.2011
00:56

Greit, nå er du ferdig med alle tentamene. 

Greit, noen tentamener blir av visse lærere sikkert like godt mottatt som jazz blir av fulle fjortiser.

Greit, du har sovet som alt annet enn en stein og er nærmest utsulta på søvn.

Greit, så blir kanskje ikke Skywalker INK, et firma i morgen.

Men hvem vet, kanskje om noen år så går kanskje akkuratt du rundt med din helt egen Skywalker INK t-skjorte med en ugle, en dead man eller en tegning som jeg dog til å tegne, printa på brystet?

Kanskje fransk tentamen ikke gikk så ille som jeg trodde?

Og nå er det jo påskeferie, nå kan jeg sove hele dagen om jeg vil!

Ok, det løser seg. Husk å puste.

 

NEDENFOR NEDE OG OPP IGJEN

09.04.2011
16:23

 Når tegningene dine blir til... ja, crap.

Når rommet ditt er bomba og du er for lat til å rydde.

Når du har mattetentamen på mandag og føler deg som verdens største failure.


Når internett ikke vil koble seg til og du sitter nærmest å dirrer av www-abstinenser.
Når bildene på veggen aldri henger helt der du vil ha dem.

Når du ikke finner buksa du hadde sett for deg at skulle bruke sammen med den toppen.

Faen.

SCREAM

07.04.2011
09:54

 

DEAD MAN

13.03.2011
12:27

OPP NED

06.03.2011
12:31

Du er en haug med tilfeldigheter. At tenker på norsk, at du liker ost, at du ikke liker erter.

Tenk hvor annerledes du kunne ha vært hvis du ikke spist den ekle pølsa, blitt matforgifta, blitt sendt på sykehus og innsett at du vil bli lege?

Tenk hvis du ikke hadde smakt på mormors jordbærkake den sommeren for elleve år siden, så hadde du kanskje ikke blitt til den jordbærelskeren du er nå?

Tenk hvis mammaen din ikke lot deg leke med tusjer når du var liten, og dermed satte en stopper for starten på noe som kunne ha vært en fantastisk kunsterkarriere?

Tenk at en liten avgjørelse kan ha slik en enorm sommerfugleffekt på resten av ditt liv...

RECIPE

19.02.2011
01:25

</insert hipster song lyric which sounds both cliche and original at the same time/>

</insert text in which you sound both sad and profound, while commenting the picture above/>

 </insert picture of fav song atm to simontaneously try to manipulate your readers into entering the world of good music and impressing them/>

PROCRASTINATION

17.02.2011
17:12

SMIL MER

09.02.2011
10:22FANGEVOKTEREN

28.01.2011
10:39

Du kan prøve å løpe, men han vil løpe ved din side.

Han finner deg uannsett hvor godt du har gjemt deg.

For du kan ikke se fengselet du er fanget i, men fangevokteren, han ser deg.

 

Han stirrer på deg om natten, for han sover aldri.

Han stirrer på deg når du spiser, for han spiser aldri.

Han hvisker om skumle konsekvenser og ser ned på alle dine valg.

 

Når du forteller oss om hvor altoppetende redselen din er, ler vi av deg.

Vi snakker om deg bak din rygg og gjør narr av deg.

Vi kaller deg fangen.

 

Så tvangsinnlegger vi deg på intutisjoner og forteller deg på en klinisk måte at virkelighetsbildet ditt er forvrengt og galt.

 

Men du vet hvor virkelig han er.

Du kjenner fangevokterens kalde pust i nakken.

Hans sterke grep om ditt sinn, hvordan han for hver dag manipulerer deg til å bli en person du ikke lengre kjenner.

 

Hvordan hans makt blir større og større.

 

Så mister du håpet.

Glede, lykke og forventning også.

Sakte så forsvinner de alle.

Han lurer de ut av deg og gjemmer dem på et sted du ikke kan finne.

 

Og en dag, når du alene sitter og bader i din fortvilelse, titter du opp.

Ingenting kunne ha forbredt deg på det du nå skulle se.

 

For bak fangevokteren står en mann.

Han følger fangevokteren hvor enn han går.

Hans klør er enda skarpere, hans grep er enda sterkere og hans makt en monumental.

 

Han er fangevokterens fangevokter.


En gammel norskoppgave

RANDOM//TEGNING

27.01.2011
20:03

 Se på en badass film og tegne, det er chill.

Noen ganger blir kanskje filmen reflektert i tegningen, slik som den ovenfor. Han ene ligner litt på Stefan Salvatore(vampire diaries) for eksempel, mens han andre litt på Slur (Harry Potter) eller?

 

NÅR DU BLIR GAMMEL

22.01.2011
12:12

Tenk når kroppen din ikke lengre gjør som du sier. Når du sier hopp, rører føttene dine så vidt på seg og når du er lys våken sovner kroppen din av utmattelse. Tenk når du blir gammel...

LILLEFJERT

20.01.2011
02:02

Det er lenge siden nå, men det føles som om du ble født i går.

Tenk på alt du kan bli Lillefjert, jeg vet du vil bli advokat,
akurratt som jeg ville på din alder.

Men i morgen vil du kanskje bli en brilliant vitenskapsdame, en komiker, en superhelt?

Kanskje alt på en gang?

IT IS ALIVE

17.12.2010
00:14

Jeg har blitt rimelig flink i GIMP(foto-redigeringsprogram).

Jeg har blitt ganske flink på gitar.Jeg har laget verdens kuleste julegaver til folk i år

og sist men ikke minst

jeg fikk 6 på norsk tentamen!

ALLE GODE TING ER TRE//FOTO

27.11.2010
07:01Ahh, klokka er nå syv om morgenen og jeg har enda ikke lagt meg.
Dette er den tredje gangen denne uka jeg ikke får sove.
Men du vet hva de sier: alle gode ting tre.

MUMMIKOPP

26.11.2010
16:17

Jeg og mamma samler på mummikrus. Nå har vi femten.


Den oransje koppen med lille my på fikk jeg for mange, mange år siden og den var starten på en slags mummimani.
Nå mangler vi bare tre-fire stykker, så har vi hele samlingen.
Å drikke varm kakao med krem fra mummikrus og tenke på hvor mange timer av barndommen
din du har brukt på å se på mummitrollet, det er litt fint.

SOON

25.11.2010
01:16


Den rare følelsen du har i magen, spenning blandet med frykt.


Den har vokst veldig  de siste ukene. 
Den veier mange kilo og du begynner å bli lei av å drasse den med deg rundt over alt.
Men du holder ut likevell, for det er det verdt. Håper du.

Det er jo snart desember. Det snart tid for jul.

TRAUMA BY POTTER//TEGNING

22.11.2010
02:04

Etter å ha brukt to og en halv time av søndagen min på se den nye HP filmen, har jeg bare en ting å si:
HARRY POTTER MED HÅR PÅ BRYSTET
I tilfelle du ikke fikk det med deg:
HARRY POTTER MED HÅR PÅ BRYSTET
Føl deg fri til henvise meg til faglig kvalifisert person som kan hjelpe meg å bearbeide dette grusomme traumet...
Å, gud hjelpe, bildet er som brent fast på uskyldige netthinnen min.

Team Ron på meg!

SANDRUS DEL II //FOTO

22.11.2010
01:55VIVIANO ET EMILINI//FOTO

19.11.2010
08:51
SANDRUS ET EMILINI//FOTO

15.11.2010
10:22

SANDRUS//FOTO

14.11.2010
21:50

DREAMS//TEGNING

05.11.2010
18:47


I det siste har jeg hatt skikkelig skumle drømmer.
Note to self: ikke hør på Silent Hill soundtracket eller spill Amnesia før du legger deg.

FAMILIE//TEGNING

04.11.2010
12:30Pappa og Lillefjert.

ANTHONIO

22.10.2010
13:30

 

 

Fred Falke Mix- AnthonioForrige lørdag var det loppis. Finfinfint.
Anbefaler deg høre på sangen ovenfor, den er chiiiilllll.

 

EYES ON FIRE//TEGNING

21.10.2010
17:48FELLING ANY FOE WITH MY GAZE. OHYEAH.

AND THEN THERE WAS THIS

20.10.2010
00:49Dette er en inspirende tekst (på engelsk såklart, for vi vet jo alle at når ord er skrevet på engelsk,
så blir de automatisk finere) og den gjør dagen din bedre.

Den passer  til bildene ovenfor og den inneholder mange vanskelige ord som du egentlig ikke skjønner,
men du liker å late som.

Du kan egentlig ikke engelsk så godt og mange av ordene jeg nå skriver er totalt uforståelige,
men du smiler likevell og sier til alle: "den teksten, den inspirerte meg"

Nå har du fått en åpenbaring, og den tattooverer du i hipsterskrift på håndleddet.

Så går du resten av livet og lurer på om du ble lurt trill rundt.

BLACK EXHAUSTION

10.10.2010
01:29
Jeg er sliten.

Jeg har sorte ringer under øynene som en konstant påminnelse.

Det blir sikkert bedre snart.

VIVIAN DEL 2//FOTO

03.10.2010
15:01

IT'S VIVIANO IN THE UNIVERSE.

VIVIAN//FOTO

02.10.2010
15:37

ALLE SAMMEN: HEIL VIVIANO.

I AMA THE BEASTO//TEGNING

27.09.2010
00:05

I AMA THE BEASTO, FROMA THE FAR AWAYA COUNTRI OF QUOURTHOT.
I ETA YOUR CHILDRIN FOR BREAKFAST AND I AMA VICIOUS CREATURI OF THE NIGHTI.
MY MUSTACHO GIVA MI COURAGE AND STRENGHT, I LOVA MY MUSTACHO VERY MUCHO.


Tegningene mine har egne land og spesielle dialekter. Og de er onde. Alltid.


AND THEN THERE WAS FIRE

25.09.2010
20:24

Har fått litt dilla på å ta bilder i det siste.
Men jeg vil ha photoshop!
Føler ikke at Picasa tilfredstiller mine "behov" lengre, lol.
Jeg hadde bursdag i går btw, og dagen før det igjen, fikk jeg en skinnende (og rimelig rynkete) ny lillesøster!

Tiden flyr...

MALIN 3D//FOTO

21.09.2010
18:06


Noen bilder jeg tok i går av denne vakre snuppa.

 

PORTRETT//TEGNING

06.09.2010
21:48

Første gangen jeg prøvde meg på portrett av en virkelig person og ikke et monster som bare eksisterer inne i hodet mitt. Jeg ble faktisk så stolt at jeg kasta den tidligere onde monster paven som hang på veggen min, og ramma inn denne tegningen istedet! Hhihi.

 Ser du hvem det skal forestille?
DE SOM BOR I SKOGEN.

06.09.2010
19:24
Noen få meter unna en motorvei, der bakken er våt og sola så vidt skinner. Skog. En norsk magisk skog.
Det er helt stille og du er egentlig litt redd for å gå deg vill.
Så tenker du litt på at her må det jo bo flere sopper, trær og dyr enn det er mennesker i hele Norge.
Og du lurer på hvorfor de, de som er så mange flere en oss, lar seg ødelegge av våre giftige utslipp og ikke slår tilbake.

Men så husker du den irriterende edderkoppen som bor i vinduskarmen din,
 musene som alltid spiser den fineste juletrepynten i kjellern,
gresshoppene som aldri er stille når du prøver å sove
 og myggen som bokstavelig talt spiser deg levende.

Du ler høyt for deg selv.
Vi er jo faktisk i krig, med selveste naturen.

HEI SVEIS

03.09.2010
15:47


For noen uker siden klipte jeg meg og farga håret rødt. Yesyes, og sidecut på høyresiden da.

SKYWALKER, I AM.

14.08.2010
18:39


Jeg skulle ønske livet mitt var som en film. Helst en med masse romantikk og action og spøkelser og tårer og regn og Hayden Christensen eller James Franco.

GHOST

13.08.2010
06:22These precious ghosts of mine... I despise you all.
But, please. Do not go away.
Stay. Just, stay.

HUNGRY

12.08.2010
22:47


Jeg har vært i Åndalsnes. Jeg har overlevd mange uker uten internett.
Jeg har tegna med Lillefjert sin røde klumpetusj, Jeg har klipt meg! Jeg har vært med Marit.
Jeg har fiksa litt på rommet. Jeg har vært  i Oslo. Jeg har malt husdøra vår gul.
Jeg har malt stolen min gul. Jeg har drept minst hundre myggdjevler.
Jeg har jobba meg gjennom nesten alle bøkene som dere anbefalte i forrige inlegg (thanks btw).
Jeg har gått i fukkings fjell og tissa ute.

Nå er det skole snart og jeg er fortsatt sulten på ferie...


HAR DU EN BOK Å ANBEFALE?

26.07.2010
16:05
- Tv'en er ødelagt

 - det føles som om jeg har sett alle filmene/tv seriene på jord

-  IPHOTO har kræsja så jeg får ikke redigert bilder

 -  og internett er boring

Noe som fører oss videre til litteratur!

Jeg leser fort på engelsk (300 sider i timen) og dødelig sakte på norsk (80 sider i timen)
Noe som vil si at av de 87 bøkene som for øyeblikket oppkuperer rommet mitt er 1 av de på norsk,
2 på fransk og resten på engelsk.
Akurratt nå holder jeg på med Crime and Punishment av Dostovesky og hallo, det er ikke hva jeg vil kalle for en "sommerbok" for å si det sånn...

Jeg liker romantisk sci-fi, bøker om folk med dype morbide psykologiske lidelser
og ikke minst "søte" bøker som varmer hjertet.
Har du noen å anbefale?
23.06

25.07.2010
23:06


I dag sto jeg opp klokka fem, spiste burger til frokost, fikk adrenalinkick og frysninger på ryggen
av å se den dramtiske Tour de France reklamen på TV2, tilbragte så litt tid med lillefjert og rydda  rommet.

Rar dag indeed.

Slenger med en favoritt av The Smiths - Asleep:

SLEEP LITTLE YOUNG ONE, JUST SLEEP. YOU CAN PLAY TOMORROW.

10.07.2010
20:56
FORBI//TEGNING

02.07.2010
01:48
Du vet når du har gledet deg kjempe lenge til noe? Og så plutselig er dagen der, og du sprekker nesten av all spenningen som har samlet seg opp i kroppen din gjennom den alt for lange ventetiden. En intens glede starter å formere seg i årene dine og overtar deg nesten i sin storhet.
Men, så er det plutselig over. Virkeligheten kaller med sin store mørke røst og du innser sakte at du nå har opplevd noe.
Nå har du sett, hørt og følt.
Nå er det over.

ANOTHER MOUNTAIN TO CLIMB

26.06.2010
12:05Yes, nå setter jeg meg snart i bilen sammen med fem ny brente cd'er og med kurs for romsdalen. Nå blir det nomadeliv og elektronifri i en uke fremover. Hvorvidt jeg kommer til overleve en uke uten Facebook og blogg er uvisst, men jeg satser på en nogelunde ok tilværelse selv uten disse avhenginghetskapende internettsidene.

Hytteliv, fjellluft og utedo, her kommer jeg...

THOU SHALL NOT SLEEP

24.06.2010
03:59
Ah, to søvnløse netter på rad.

F@*H%$&&!!

The Haunted

22.06.2010
23:34
Rotten and dead she walks the land
Tiny little monster with a monsterous plan

She feeds your demons and turn you around
The voice of her victims, the most horrible sound

But when completely alone with her actions fresh in mind
 She becomes so aware, she is deeply unkind

Painted with guilt and sadness and tear
She found a young girl overwhelmed by her fear

On a dark september night she completed her goal
She had now forever darkend an innocent soul

The young one then turned and fed on her brother
Made him a monster and then he made another

They murdered and slayed whoever they wanted
And throughout the earth they were known as The Haunted Dette diktet kom til meg i en drøm. Ja, jeg vet. Det er litt teit å si slikt, men det er jo sant. Og sannhet er vell aldri latterlig?

SELVINNSIKT

17.06.2010
18:47
Jeg merker det mer for hver dag som går. Jeg forandrer meg.
Men hva mer kan du forlange?
 At jeg stenger meg inne, tviholder på gamle meninger og nekter å la meg påvirke av verden utenfor?
Nei, jeg trenger dette. Noe nytt...
Innrøm det, du trenger det like mye som meg.
Det er på tide og innse: det er alltid to sider av en sak.AND THEN THEY PLAYED ON THE RAILROAD

11.06.2010
12:55
BJURSDAG

07.06.2010
14:51
På lørdag var jeg i den kjempe koselige grillbursdagen til Vivian.


Å få servert frukt og brus var veldig fint etter en dag med stress.

At rompene våre fikk slappe av på fine blomsterputer var også veldig fint.

Også var det mange fine mennesker der, noen som jeg ikke hadde hilst på før og noen jeg allerede kjente litt.


Kjempekjempekjempe god mat og kake(er). Tror de fleste av oss rulla hjem!Jorbær, jordber, jordbjær.

Jordbær er godt! Husker ikke helt hvem det var, men det var i alle fall en jente i bursdagen som ikke hadde smakt på jordbær før. Jeg har aldri smakt på tunfisk, men jeg forestiller meg at det smaker veldig uappetittelig.Sandra var veldig fin på håret. Er det ikke rart: det er mange som er overbevist om blondt hår er hårfargen som kler dem best, også en dag farger de håret mørkt og bam! Øynene praktisk talt hopper frem og sier "Yes, endelig er det vår tid til å skinne!".Vivian har et veldig fascinerende hus foressten. Det liker vi. Kattepusen hennes Solan liker vi også.

Vi liker ikke at bursdagsbarnet ble den eneste personen jeg ikke har noen bilder av...

Resten av kvelden besto av mer kake, mimelek, latter som førte til slitne kinn og til slutt en drit sliten Vilde som var mett helt frem til sent på søndagskvelden.

MANNEN//TEGNING

04.06.2010
12:11
Her om dagen var jeg oppe sent, virkelig sent. Du vet når du leser bøker om natta og plutselig innser at du ikke husker noe av det du nettopp har lest? Vell, slik er det med denne tegningen. Tegnet om natta og jeg husker ikke at jeg har tegna den. Scary? Indeed.

COBALT BLUE

31.05.2010
17:00


I dag var jeg nesten som et vandrende loppemarked. Loppis veske, loppis skjorte, loppis smykke og loppis dongerijakke. Selvom jeg prismessig sett ikke har brukt mye på outfiten, så føles det litt slik. Cobalt blue er sånn en kongelig farge. Definitivt min favoritt.

SUGAR SKULL

30.05.2010
18:17

Noen som så på Eurovision i går kveld? Vel, det gjorde jeg. Eller det vil si, jeg hørte på og av og til tittet jeg opp på tv skjermen og så blant annet en gutt med gitar, en gammel mann i hvitt som sang "ompa", en dame i lilla kjole som fikk henne til å se ut som en veldig tykk fyrstikk, en mørkhudet mann som hoppet opp og ned veldig mye og noen russere som bokstavelig talt var kledd i filler.
Jeg slo like så godt to fluer i en smekk og tegnet mens ørene ble fylt med musikk fra 25 forskjellige land.

Når jeg tegner tenker jeg egentlig ikke på noen ting, det vil si:
 jeg tenker på hvorfor vi egentlig puster og hvem som var hjernen bak den første lydboken
 jeg tenker at verden ville vært så ufattelig annerledes hvis det fantes tre kjønn i stedet for to
 jeg tenker på alle de som ikke har det noe bra og som ikke har noen snakke med
jeg tenker på monstrene under senga mi
jeg tenker at det garantert må finnes noen der ute som har telepatiske evner.

Lekser, krangler, drama, stress "and all that jazz" blir borte. Jeg tror faktisk tegning er den eneste tingen som får meg til å virkelig slappe av.

Hva tenker du på?

DON'T GO RAIN ON MY PARADE

30.05.2010
12:17Var på loppis i skedsmohallen i går og der fant man både det ene og det andre. Kom hjem igjen med to par sko, noen vesker, tre skjorter, to jakker og noen smykker. Alt for den svimlende sum av 40kr. Loppemarked er gøy!

Eneste minus med dagen var sefølgelig været. I det ene øyeblikket var sola stor og sterk, og i det neste regna det bikkjer.

ARKIVSNOKING//TEGNING

28.05.2010
00:27


"Where is my cupcake? Where, where?".
Ahh, fra da jeg i tiende klasse satt på skolen og kunne drept for en muffins, minner! På den andre står det:
"Don't tear me down. Set me on fire"
 noe som egentlig ikke har noen dyp underliggende mening, jeg husker bare at jeg fant på "mottoet" selv og var kry som en hane.


Gammel, gammel, gammel! Her snakker vi åttende klasse og starten på den den livslange reisen med å "finne seg selv".


Miike Snow - Cult Logic
Praktisk talt det eneste jeg hører på for tiden. Love it!


AND THEN THEY FRAMED ME.

21.05.2010
02:17


Tenk, om noen tiår så henger du kanskje på en eller annen sin soveromsvegg.
Der henger bildet ditt og har utsikt over en seng, kanskje noen møbler og mulig et par andre bilder i gylne rammer. Tenk, om noen tiår så lever du ikke lenger.  Om noen tiår så vet du kanskje hvorvidt myten om himmel og helvete er sann eller ikke.

Måneder, dager, timer, sekunder, år, nanosekunder, uker, 2 sek, et øyeblikk og noen strakser.

 En dag vil du dø. Og du aner ikke hvilken.

EDIT: Oj, jeg poster alltid så spontane og rare inlegg midt på natta. Shit.

JEG ER VINCENT//TEGNING

19.05.2010
22:42
Hei, jeg er Vincent. Jeg bor i en hjerne. Den er rimelig fantastisk. Den har myke tepper, utallige labyrinter, hemmelige rom, rosa vegger og en urgammel lysekrone som henger midt under taket i oppholdsrommet. Jeg har mange venner som bor her også, men de er som regel triste. I det siste har hjernen blitt okkupert av en del skumle og veldig høye sorte menn. De spiller deprimerende musikk og liker å bruke cellene i hjernen som slaver. Cellene har derfor ikke tid til å tenke på fornuftige ting, slik som matte og skolearbeid. Når cellene endelig får hvile, leser de heller romantisk sciene-fiction og ser på Star Wars. PEACE OUT MAN.

BLURRR

19.05.2010
15:21

Forrige uke var plutselig over og jeg er sliten til de grader.
 Med mange gode minner lagret i hjernbarken, 205 bilder
og et rimelig bomba soverom sitter jeg her og lurer på hva vi egentlig gjorde fra torsdag til mandag.
Tiden flyr når MARIT er på besøk.

EN USANNSYNELIGHET

09.05.2010
11:21Ta meg med dit. Der store steiner skinner klart og tydelig, der start og slutt ikke eksisterer. Stedet som er destinasjonen for alle barn sine uskyldige drømmer, stedet de ser opp til når de ber på sine knær om noe de ønsker seg, stedet som vi har hørt om på tv og som ingen av oss aner hvordan føles. Jeg vil så gjerne se. Jeg vil veie ingenting, jeg vil vandre over unsynlige enger å titte ned på en stor blå ball. Jeg sitte på en liten meteor og bare tenke, fundere over livets mysterier rett og slett.

Jeg skulle ønske jeg ikke skrev slike rare ting i en rus av tretthet...

DIY: BLEACH AND STUD

07.05.2010
18:46Snakk om makeover. Disse eldgamle conversa pleide å være neonrosa, men nå er de fine, hvite og badass.

EDIT SLIK GJORDE JEG DET:
Jeg har altså "dyppa" converse skoa i 2 deler klorin og 1 del lunkent vann. Får å så henge de til tørk. Jo lengre klorinen får virke, jo lysere blir de. Når du synes de er lyse nok skyller du dei varmt vann og vasker de på 30 grader i vaskemaskinen.

Husk at et par sorte converse vil bli en skitten beige og ikke hvit. Samme med grå, som kan ende opp som lyseblå eller lyserosa.

Når det kommer til naglene, så har jeg kjøpt de løse og satt de på selv.

JA, DET ER FINT.

06.05.2010
20:09
Ganske fin dag egentlig! Sett bort i fra at jeg er like slapp som en sokk og eksamen nærmer seg med stormskritt, så har jeg det rimelig bra for tiden. I dag fikk jeg dratt med meg mamma til lillestrøm og shoppa litt småstæsh. Og hva blir man av shopping? Jo, man blir glad! Ny foundation i fargen "Milk" (kremt...), ny genser, tights og jeans med studs er bare noe av det som har funnet veien til mitt utsulta klesskapet den siste uken.

Eneste minus med dagen var sefølgelig mattetimen, men på den positive siden fikk jeg da produsert denne:

Rare doodels på stygt mattebokpapir er alltid koslig å ha... Herregud, jeg tegner vell i gjennomsnitt en "tegning" per mattetime, noe som vil si... Eh, ja, mange tegninger i løpet av året. Uff, jeg bruker egentlig en del penger på tusj... What a waste.

Ellers så har jeg fått dilla på å "shredde" diverse gamle t-skjorter. Det fordriver tid og gir deg en ekstrem deilig følelse av å "endelig å fått til noe" når du blir ferdig. Det liker vi.

Det neste blir vel at jeg plutselig finner ut at det å ha slike rare hull på t-skjorter og gensere bare er sært og dermed lar de stakkars klesplaggene ligge og samle støv. Typisk Vilde...

I AM NOT A ROBOT

02.05.2010
23:25

Malin overnatta i går/dag ( noe som var superkoselig!) men hun dro etterhvert for å spise på Mækk'ern
 og jeg ble sittende igjen med en uferdig prensentasjon av Edgar Allan Poe som skal fremføres i morgen.
Arghhh.

Kjenner det på kroppen at det er mandag i morgen. Er sliten allerede...

CLUB KIDS

01.05.2010
16:25Gårsdagen var en suksess! Jeg kom, jeg lo, jeg møtte noen fine folk, jeg gikk, jeg falt og jeg dro.
Med en brukket negl og stålånde sitter jeg nå og lurer på hva som egentlig skjedde i går.
Gruer meg til skolen på mandag...

Men, nå tusler jeg straks ned til Lillestrøm for å se Iron man 2 på kino med MALIN, koselig!

MÅNESTEIN OG STJERNESTØV

28.04.2010
20:34
INSIDE                                                                                                     OUTSIDE

          Jeg erklærer herved offisielt at min nye oppfinnelse "Tidsmaskin" ble en suksess! Etter gjentatte testforsøk har jeg nå klart å bryte gjennom tid og rom og klarer dermed å transportere meg selv til en valgfri tidsalder. 
Jeg har da bestemt meg for å dra ytterlige 100 år frem tid i håp om å finne en bedre og mer kreativ verden.
En verden der robotenhjørninger er hjelpsomme husdyr,
en verden der man får hjelp til å utforske de kunnskapene man er god til
 istedetfor å bli påtvunget unødvendige og ekstremt smertefulle mattelekser,
 en verden der man lever på kake og drar på dagsturer til månen for å finne fine glitrende steiner og stjernestøv.
____________________________________________________________________________________________________
Nei, jeg har mattetentamen i morgen og bruker dyrebar tid på å drømme om tidsmaskiner? Typisk.
Wish me luck?

KRAA-KRAA

26.04.2010
16:00

KRAA-KRAAA, JEG DRUKNER I MATTEOPPGAVER OG STRESS.

DRUKNER DU?

THE RIVER

24.04.2010
21:13 Elver er ganske mystiske og fine.

ARGHH

22.04.2010
11:11
Nettopp kommet hjem fra norsktentamen!
Tatt i betraktning at jeg var oppe meste av natten for å se Fantastic Mr. Fox (som var kjempe søt)
og at jeg hater å skrive artikler generelt, så gikk det supert!

Jeg skulle bare ønske vi for en gangs skyld kunne fått utfolde oss i litt kreativitet på slike tentamener,
 for eksempel ved å skrive eventyr/fortellinger.
I stedet for å skrive enda en døll tekst om ineffektiviten av det norske språk...
For herregud, jeg er så ufattelig lei tolkning/analysering av uforståelige dikt og debatterende artikler!


+ Ble ferdig tidlig = hjem å spise frokost som jeg ikke rakk i dag tidlig.
Toast er tingen!

- Tentamen og gnagsår fra nye gullsko.

ELEPHANT GUN

21.04.2010
02:20Var ute å gikk tur med Lillefjert forrige helg, ganske koselig egentlig. Selvom hun er en liten fjert.

MULTIPLE EXPOSURE

19.04.2010
18:10
 


FIN SØNDAG

18.04.2010
21:19
Dagen begynte med loppis! Der rakk jeg å ta ett ufokusert bilde før kameraet falt i koma. Typisk...

Den fortsatte med at Malin kom på besøk og... kremt... var seg selv. Koselig!

Leking med webcam og grimaser er sefølgelig obligatorisk.

Dagen slutter forhåpentligvis med en lang dusj,
 rent sengetøy og noen episoder av Six Feet Under, en av de beste tvseriene noensinne.

Silvia.

17.04.2010
23:34
Kjøpt gullsko, vært på Elkjøp med mamma der jeg utløste mange (with a capital M) mobilalarmer,
vært med Lillefjert og kjøpt heldress på WOW og brukt 700 kr på diverse rosa iphone stæsj.

Oh yeah, day well spent indeed.


Miike Snow - Silvia.

SPRING AWAKEND 2

17.04.2010
11:08
LØRDAG BETYR LOPPIS.

17.04.2010
10:40
Lørdag betyr loppemarked.
 Noen gang tenkt over det faktum at hvis genseren din/skoene dine/senga di
 eller en gjenstand som ofte blir tatt i bruk kunne snakke, så ville den nok aldri ha klart å slutte?
Dette tenker jeg på hver gang jeg er loppis.

Alt jeg ser har opplevd så ekstremt mye.
Jeg føler meg litt overkant ydmyk ovenfor disse eldgamle tingene.

"Denne 50 år gamle tekoppen har kanskje vært i bryllup, som senere ble til en begravelse.
Kanskje den avdøde drakk av den sekunder før sin død? Var den vitne til et mord?"

Loppemarked- inspiriasjonskilde for unge fantasifulle sinn.

I AM BACK.

16.04.2010
19:01
                                        
    

VI ER FREMTIDEN.

16.04.2010
17:24
+ for fint vær og fine mennesker og fin fredag.
-  for sure lærere og meter på meter med lekser.

Den lille hjernen min skriker  etter kunnskap, men jeg vil heller ta bilder og tulle. Slik er livet.

THELASTSKYWALKER

16.04.2010
00:20

 

 

Et 18 år gammelt hunnkjønnet menneske med litt geeky interesser, som for tiden tilbringer lange dager på skolebenken på skedsmo vgs, der jeg går almenn.
Er også veldig glad i ta bilder, filme, spille gitar, synge og tegne, selv om jeg forsåvidt kan hverken det ene eller det andre.

Hvis du har lyst til å fortelle meg en liten hemmelighet eller kjefte på meg, så ser jeg helst at du gjør på: vilde.reitan@c2i.net :)

 

bloglovin

Flash.

15.04.2010
23:35
Spring Awakend.

15.04.2010
20:15


The Last Skywalker 22, Skedsmo
Et usedvanelig negativt individ ved navn Vilde. Glad i star wars, foto, tegning, gitar og film.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Follow on Bloglovin

Lenker

hits